Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани получи куриозно предложение

...
Нападателят на Пари Сен Жермен Единсон Кавани получи куриозно предложение
Коментари Харесай

ПСЖ дава 1 млн. евро на Кавани, за да не бие повече дузпи

Нападателят на " Пари Сен Жермен " Единсон Кавани получи куриозно предложение от управлението на клуба - 1 милион евро против отхвърли му да извършва дузпи.

Според испанското издание " Ел Паис " уругваецът не желал и да чуе за сходен вид, макар че сумата възлиза навръх бонуса, очакван в контракта му при продобиване на голмайсторския приз във френското състезание. Той бил безапелационен, че въпросът е кардинален и не става въпрос за пари.

Именно Кавани е титулярен реализатор на дузпите в отбора. Двамата с Неймар влязоха в изострен спор по този мотив при успеха с 2:0 над " Лион " на 18 септември.

Президентът на ПСЖ Насер Ал-Келаифи прекарал цялата предходна седмица в договаряния с футболиста и неговите представители. Двете страни обаче по този начин и не стигнали до съглашение.

Кавани и Неймар, които костват близо 300 милиона евро на ПСЖ, показват студени връзки един към различен. Ситуацията се усложни още повече след случая, а напъните на треньора Унай Емери да тушира напрежението към този момент не дават резултат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР