Нападателят на Олимпик Лион Бертран Траоре не затръшна изцяло вратата

...
Нападателят на Олимпик Лион Бертран Траоре не затръшна изцяло вратата
Коментари Харесай

Драснал от Челси: Избягах, за да спася кариерата си

Нападателят на Олимпик Лион Бертран Траоре не затръшна напълно вратата към вероятно завръщане в Челси, само че съобщи, че е трябвало да си тръгне от „ Стамфорд Бридж”, с цел да избави кариерата си.

22-годишният национал на Буркина Фасо се любува на ужасно показване за „ хлапетата”, като вкара 4 гола за тях по-рано този месец. За целия си престой в Челси той може да се похвали също с 4 гола, макар лимитираните си шансове за игра и два интервала чартърен – един във Витес и един в Аякс.

„ Да си потегли от Челси беше най-хубавото решение за мен. Наслаждавам се, защото младите футболисти като мен могат да стават по-добри единствено в случай че играят всяка седмица”, разяснява Траоре за „ Дейли Мейл”.

„ Хареса ми времето в Челси и имах благоприятни условия да покажа какво умея на терена. Тогава хващах възможностите си с две ръце. В Челси обаче нямаше никаква гаранция, че ще играя.”

„ Да, щях да се веселя, в случай че играех всеки уикенд в първия отбор на Челси, само че във футбола е по този начин и би трябвало да се взимат решения. Заедно с Челси взех решението да подпиша с Лион и се веселя, че го сторих”, приключи Траоре.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР