Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че се чувства

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо заяви, че се чувства
Коментари Харесай

Чувствам се предаден от Манчестър Юнайтед: Кристиано Роналдо

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо съобщи, че се усеща предаден от клуба. В изявление пред Пиърс Морган за TalkTV португалецът уточни, че усеща напън да си тръгне от Олд Трафорд.

" Да, пробваха се да ме изгонят. Не единствено треньорът, само че и още няколко към клуба. Чувствам се предаден. Превърнаха ме в изкупителна жертва. Някои хора тук не ме желаеха, освен тази година, само че и предходната също ", съобщи Роналдо.

Футболистът уточни, че няма почитание към Тен Хаг, тъй като " той не демонстрира почитание към мен ". " Ако не ме уважаваш, аз в никакъв случай няма да те почитам. "
Още през лятото имаше изказвания, че Роналдо желае да си тръгне от Олд Трафорд. Тъй като не съумя да откри тим, играещ в Шампионската лига, в който да премине, той остана в Юнайтед. През октомври напрежението към него се усили, като португалецът беше изваден от състава поради държанието си в мача с Тотнъм. Впоследствие нападателят съобщи, че постоянно е желал да бъде за образец, само че от време на време е невероятно.

Бившият ментор на алените дяволи Ралф Рангник също не е оставил положителни мемоари у Роналдо.
" Ако изобщо не си треньор, по какъв начин ще водиш Манчестър Юнайтед? Дори не бях чувал за него ", отсече звездата.

Отговорите му стигнаха и до някогашния му съотборник в тима Уейн Рууни. " Не знам за какво ме подлага на критика толкоз мощно. Вероятно поради това, че завърши кариерата си, а аз още играя на високо равнище. Няма да кажа, че наподобявам по-добре от него. Което е правилно ", уточни Роналдо.
На въпрос по какъв начин се е стигнало до завръщането му на Олд Трафорд, Кристиано отговори: " Последвах сърцето си. Сър Алекс ми сподели: " Невъзможно е да отидеш в Манчестър Сити ", а аз отвърнах " Добре, шефе ".

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР