Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус, който отбеляза и единствения

...
Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус, който отбеляза и единствения
Коментари Харесай

Габриел Жезус призна: Ливърпул заслужено продължава

Нападателят на Манчестър Сити Габриел Жезус, който означи и единствения гол във вратата на Ливърпул в двата мача от четвъртфиналите в Шампионската лига, не приема умората като причина за двете провали.

"Не считам, че става дума за отмалялост. За страдание, не успяхме да победим в първия мач. След това позволихме Юнайтед да ни измъкне мач, който започва и се развиваше под наш надзор. А в този момент още веднъж по същия метод. Но не считам, че е въпрос на отмалялост. Стават такива работи във футбола ", разяснява Габриел Жезус.

Манчестър Сити отстъпи нощес с 1:2 след 0:3 в първата среща и завърши присъединяване си в Шампионската лига още на четвъртфинала.

"В момента ми е мъчно да приема резултата. Не е тъкмо това, което искахме, само че е част от играта. Поздравления за Ливърпул. Те изцяло заслужиха да продължат по-нататък в шампионата. Но би трябвало да останем с вдигнати глави, имаме шест мача до края на шампионата и би било добре, в случай че приключим единствено с победи ", добави Жезус. /БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР