Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви след церемонията Футболист на

...
Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов заяви след церемонията Футболист на
Коментари Харесай

Десподов: Щастлив съм в Лудогорец, но ми е време пак да изляза в чужбина

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов съобщи след церемонията " Футболист на годината " 2022, на която бе определен за №1, че към този момент мисли за нов трансфер в чужбина.

" Журналистите сте компаса, който ни споделя дали вървим в вярната тенденция. Всяка една такава премия ти дава спомагателна мотивация. Радвам се, че през предходната година съм затвърдил положителната форма. Изключително горделив съм, че за втора поредна година спечелвам, другояче за пети път.
Пожелавам на публицистите да им е мъчно да избират, това ще значи, че за националния тим ще е по-добре. Ако един футболист няма фантазии, за какво играе футбол? Всички си приказваме за класиране на огромен конгрес. По-опитните ще оказваме помощ. Националната фланелка е тежка.
Щом съм в Лудогорец, значи се усещам добре. Изключително почитание ми сподели клубът. Знаете в какво състояние бях. Оставам до лятото, след това ще забележим по какъв начин ще се развият нещата.
 
Искам трансфер, мисля, че още веднъж ми е време да изляза в чужбина. Много съм благополучен досега в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш самичък. Не съм управител, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената ", сподели Десподов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР