Нападателят на Левски Сержиу Буш жегна водача в класирането ЦСКА-София,

...
Нападателят на Левски Сержиу Буш жегна водача в класирането ЦСКА-София,
Коментари Харесай

Буш: Не мисля, че червените са най-добрият отбор, ще се радвам да им вкарам

Нападателят на Левски Сержиу Буш жегна лидера в класирането ЦСКА-София, като съобщи, че съгласно него “червените” не са най-хубавият тим в Първа лига сега, а просто имат добър интервал. Румънецът добави, че ще се радва да вкара гол в идното дерби с “армейците”.

“Предстоят ни значими мачове. Тренираме съществено и се надявам да ги спечелим. Следващите три мача са значим тест за нас (б.р. с Етър, ЦСКА-София и Лудогорец). Разбира се, най-съществен е този с ЦСКА-София. Ако ги победим, ще можем по-уверено да мислим за купата. Искаме постоянно да побеждаваме и да станем шампиони”, показа Буш в изявление за Канал 3.

“В Левски се усещам доста добре, усещам се почитан и желая да покажа какво мога. Николай Митов ме докара в тима и ми даде обещание да играя. Той вярваше, че аз мога да оказа помощ на Левски. В началото бяхме като дизелов мотор - започнахме постепенно, само че последователно набираме мощ и мъчно ще ни спрат. После той бе сменен от Делио Роси, който е същински експерт. Той е страховит треньор и залага доста на тактиката. Изискванията му към нападателите са по-големи, учи ни по какъв начин да оказваме помощ в отбрана и да атакуваме по-добре. Вярно е, че сега бележим по-малко голове от съперниците, само че щом побеждаваме, това е без значение. Хората настояват, че играем отбранително, само че аз не съм склонен. Смятам, че просто сме по-организирани. Не се тормозя, че клубът търси нов нападател. Надявам се този, който пристигна, да бъде добър футболист и да ни помогне да спечелим титлата”, сподели още нападателят.
“Какво бих споделил на почитателите на ЦСКА? Престоят ми там към този момент е в предишното. Дадох всичко от себе си за този тим, само че в този момент желая да реализира повече с Левски. Аз съм експерт и върша най-хубавото за тима, в който играя. При престоя си в ЦСКА вкарах 10 гола, а в този момент се надявам да вкарам повече за Левски и да станем първенци. Разбира се, че бих се радвал да вкарам на ЦСКА-София. Защо не? Ще бъда благополучен. Аз съм порфесионалист и обичам това, което правя”, добави румънецът.

“Не мисля, че ЦСКА-София е най-хубавият тим в шампионата сега. Те просто имат добър интервал. ние пък изгубихме някои значими точки, само че сезонът е дълъг. Фернандо Каранга е в добра форма, само че може пък аз да съумея да вкарам повече от него. Може пък Мапуку да го направи. Във футбола нещата бързо се променят”, приключи Буш.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР