Нападателят на Крузейро Тиаго вече пътува към България, където ще

...
Нападателят на Крузейро Тиаго вече пътува към България, където ще
Коментари Харесай

Футболна половинка потвърди очакван трансфер на Лудогорец

Нападателят на Крузейро Тиаго към този момент пътува към България, където ще премине медицински прегледи и ще подпише с.
В събота вечер футболистът е отпътувал от Бразилия в посока София и се чака да подпише контракт с разградчани.

Това излиза наяве от пост на годеницата му Летисия, която разгласява фотография от летището в Instagram.
" Здравей, България! Mоят човек идва. Никой не може да го удържи! Ще се забележим след няколко дни, обич моя. Броя секундите “, написа Летисия.
 Лудогорец на крачка от автограф с нападател от Бразилия, Лудогорец на крачка от автограф с нападател от Бразилия, "орлите " заплащат над един милион лв.
Твърди се, че Лудогорец ще заплати 700 000 евро (4 милиона бразилски реала) за Тиаго, като Крузейро ще получи 25% от предстоящ трансфер на младия футболист.

Нападателят става част от сегашния си клуб през 2019 година, когато е притеглен от Вере (Парана), като на 15 февруари 2020 година 70% от правата му са купени против 600 000 реала. В първата си година за Крузейро той играе в отбора до 20 години, където вкарва 12 гола в 42 мача.

След това клубът от Бело Оризонте изпадна в Серия " Б ", а Тиаго заигра в първия отбор. За него към този момент има 10 попадения в 64 срещи в бразилската втора дивизия и в шампионата на щата Минас Жераис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР