Нападателят на ИталияДжакомо Распадори коментира победата над Англия (1:0) на

...
Нападателят на ИталияДжакомо Распадори коментира победата над Англия (1:0) на
Коментари Харесай

Голмайсторът Распадори: Имахме нужда от тази победа

Нападателят на ИталияДжакомо Распадори разяснява успеха над Англия (1:0) на “Джузепе Меаца ” в мача от Лигата на нациите.
 Италия още веднъж разплака Англия и я изпрати в Дивизия В Италия още веднъж разплака Англия и я изпрати в Дивизия В
„ Представихме се добре. Показахме настъпателен футбол, жертвахме се. Беше ужасно показване и страховит резултат. Имахме потребност от тази победа на този стадион против страховит тим. Показахме, че имаме упоритостта да бъдем това, което знаем, че сме “, сподели Распадори.
 Манчини: От огромно значение е, че можем да излезем от група с Англия и Германия с подобен състав Манчини: От огромно значение е, че можем да излезем от група с Англия и Германия с подобен състав
Съотборникът му Федерико Димарко също изрече своето мнение за снощния триумф. „ Изиграхме страховит мач, поехме малко опасности. Щастливи сме, след сложен интервал спечелихме добра победа. Черешката на тортата би бил гол, само че най-важното е успеха на тима. Жалко е да не участваме на Световното състезание, можеше да си кажем думата. Ние сме доста млади момчета, и тази победа ще ни помогне доста в бъдеще. Ще играем с Унгария за първото място “, съобщи той.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР