Нападателят на Челси - Рахийм Стърлинг, отбеляза първото попадение за

...
Нападателят на Челси - Рахийм Стърлинг, отбеляза първото попадение за
Коментари Харесай

Рахим Стърлинг е най-добрият англичанин в Шампионската лига

Нападателят на Челси - Рахийм Стърлинг, означи първото попадение за своя тим при успеха с 2:0 в 1/8-финалния мач реванш от Шампионската лига против Борусия (Дортмунд). С това нападателят на лондончани към този момент има 44 гола, в които е бил забъркан в “турнира на богатите ”. Той има на сметката си 27 попадения и 17 асистенции в от дебюта си в конкуренцията през септември 2014 година, показва Opta Sports. Това го прави най-хубавият англичаните в Шампионската лига.

Освен това Стърлинг е единствено на три гола от най-хубавия голмайстор на Англия за всички времена, като Уейн Рууни води листата с 30 гола в шампионата.

„ Беше страховит мач. Трябваше да копаем по-дълбоко, тъй че рискувахме, като го направихме. Напоследък нямахме шанс, само че през днешния ден усетихме и разбрахме, че целият тим е кадърен на това “, разяснява Стърлинг след мача.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР