Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира слуховете за свой

...
Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов коментира слуховете за свой
Коментари Харесай

Божинов: Ако ме викнат в националния отбор, отивам с удоволствие

Нападателят на Ботев (Враца) Валери Божинов разяснява слуховете за собствен трансфер в Лудогорец, където самият той се предложи преди дни. Божинов сподели, че има високи цели и е подготвен да беседва с всеки тим, изключвайки само трансфер в ЦСКА-София.

" Аз съм отворен към всеки един тим и клуб, който има предпочитание да беседва с мен, към всеки един тим съм отворен, без значение дали Лудогорец, дали Левски. Нормално е да разговаряш с такива тимове, те имат високи цели, моите цели също са високи. Да не приказваме, персонално аз би трябвало да се съсредоточвам върху тима на Ботев Враца и да дам оптималното за този клуб и този тим. ЦСКА? Това няма по какъв начин да се случи, това няма по какъв начин да стане. Провокираш, само че няма по какъв начин да стане. Да видя, че ми звъни господин Ганчев, цялото ми почитание, само че няма по какъв начин. Аз съм експерт, само че не е правилно да се приказва. Враждата сред Левски и ЦСКА е огромна, не желая да импортирам напрежение. Тази тематика е зачеркната ", разяснява Божинов пред " Дарик ".

Бившият нападател на националния тим призна, че е отворен и за завръщане в отбора на Петър Хубчев за идните евроквалификации.

" Нормално, това е към този момент напълно друга тематика. Ако желаят и желаят, сигурно ще се отзова. С опита, който имам, обикновено е да се отзова и да оказа помощ на националния тим с каквото мога. Всеки български футболист би желал да играе в националния тим и неприятно няма. Ако имам такова позвъняване, на драго сърце ще отида, доста ясно ", разгласи Божигол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР