Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане получи подкрепа от спортния директор

...
Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане получи подкрепа от спортния директор
Коментари Харесай

Салихамиджич подкрепи Садио Мане

Нападателят на Байерн (Мюнхен)Садио Мане получи поддръжка от спортния шеф Хасан Салихамиджич, до момента в който се пробва да върне оптималната си спортна форма. Звездата на Сенегал стартира мощно кариерата си при баварците, откакто мина от Ливърпул през юни, само че към този момент е в серия от пет мача без маркиран гол. Германският първенец, който играе без главен нападател след напускането на Роберт Левандовски, няма победа в четири мача от Бундеслигата. 

" Садио към момента се нуждае от малко време, той би трябвало да свикне с Бундеслигата, само че ще го направи ", сподели Салихамиджич пред немските медии. " Знам по какъв начин е като нов състезател в тим, в друга страна, в различен град, в друга футболна просвета. Садио минава през този развой, скоро той ще си има вяра повече и ще забележим това на терена ", добави спортният шеф на Байерн. 

Салихамиджич сподели още, че не чака доста трансферни промени през януари след Световното състезание в Катар през ноември и декември. " Не съм най-големият почитател на януарските прехвърляния, тъй като приключваме планирането на сезона през летния прозорец. Но, несъмнено, ще следим от близко Световното състезание. Не имам вяра, че ще има огромни прехвърляния ", съобщи Салихамиджич.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР