Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт е недоволен от отношението на

...
Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт е недоволен от отношението на
Коментари Харесай

Мартин Брайтуайт изнудва Барселона за повече пари

Нападателят на Барселона Мартин Брайтуайт е неудовлетворен от отношението на клуба към него и счита, че това е отдавна. Датчанинът, който се трансформира в воин при успеха над Реал Сосиедад с 4:2 през уикенда, счита, че от офисите на “Камп Ноу” го предизвикат да си тръгне. Недоволството на 30-годишния нападател не е подбудено от отношението на треньора Роналд Куман, а от неналичието на разговор за възможен нов контракт от страна на Борда на шефовете на клуба.

" Уж всичко се прави в името на разбирателството на двете страни, само че от клуба се държат по този начин. Разговор към момента не се организира, а предлагането им за нов контракт все не идва, като че ли желаят да се махна”, споделил Брейтуейт съгласно " Мундо Депортиво ". От вестника настояват, че той би останал да играе за клуба, само че при подписването на нов контракт при усъвършенствани условия. Той желае заплата, каквато е подобаваща за титуляр в Барселона, в какъвто се трансформира след напускането на Лионел Меси.

Ако от Барселона не се съгласят да му вдигнат парите, то датският бързак ще изиска разтрогването на контракта по взаимно единодушие. Той играеше в скромния Леганес в продължение на година и половина, а от февруари 2020-а е част от каталунците. За Барса има 41 мача и 10 гола, а против Реал Сосиедад през уикенда вкара два гола и подаде за още един.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР