Нападателят на Барселона Антоан Гризман коментира евентуалното напускане на Лионел

...
Нападателят на Барселона Антоан Гризман коментира евентуалното напускане на Лионел
Коментари Харесай

Гризман коментира евентуалното напускане на Лионел Меси

Нападателят на Барселона Антоан Гризман разяснява възможното овакантяване на Лионел Меси. Французинът показа, че се надява Меси да остане на " Камп Ноу ", а такова е желанието и на останалите футболисти на отбора.

" Стараем се да следим новините по тематиката, само че протичащото се е сред него и клуба. Ние просто се надяваме, че Меси ще остане. Информациите са най-различни, само че не знаем детайлности. На този стадий съм съсредоточен върху националния тим ", сподели Гризман пред " Екип ".

Както стана ясно през вчерашния ден, Меси е трансформирал решението си и е все по-вероятно да продължи да играе в Барса. Такива индикации даде и неговият татко Хорхе след срещата си с президента на клуба Джосеп Мария Бартомеу.

Аржентинецът не стартира подготовка с тима. Съгласно контракта му, в случай че той не се яви на тренировки за интервал от 11 до 30 дни, ще бъде санкциониран с 25% от заплатата си. Каталунците са безапелационни, че биха се разделили с Меси единствено в случай че някой заплати откупната му уговорка от 700 млн. евро.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР