Намираме се в края на поредния трансферен прозорец, през който

...
Намираме се в края на поредния трансферен прозорец, през който
Коментари Харесай

За колко време ще изработите заплатата на Неймар?

Намираме се в края на следващия трансферен прозорец, през който бяха изхарчени колосални суми за нови футболисти. Освен това бе строшен и международният връх - ПСЖ притегли Неймар от " Барселона " против 222 милиона евро.

В новия си клуб бразилецът печели по 865 000 евро седмично. А какъв брой заработвате вие спрямо нападателя? От Би Би Си дават специфичен финансов калкулатор, който дава отговор на този завладяващ въпрос.

Достатъчно е да въведете страната, в която живеете, и годишното си заплащане в съответната валута. След това можете да посочите която пожелаете от огромните звезди във футбола. А данните несъмнено ще ви шокират.

Да приемем, че получавате заплата в размер на 12 000 лева годишно, 1000 лева месечно или към 250 лева седмично. Оказва се, че Неймар заработва въпросните 250 лева тъкмо за... ТРИ МИНУТИ.

Нещо повече - ще се нуждаете от 3249 години, с цел да спечелите колкото бразилеца единствено за 12 мвесеца. Тоест в случай че трудовият ви стаж е почнал през 1232 година преди Христа, таман ще сте към края на задачата.

Базата данни в калкулатора се основава на Международната организация на труда, съгласно която междинното заплащане в България възлиза на 10 700 лева на година.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР