Намираме се в безпрецедентна криза на транспортната система. Това заяви

...
Намираме се в безпрецедентна криза на транспортната система. Това заяви
Коментари Харесай

Богдан Милчев: В безпрецедентна криза сме

Намираме се в невиждана рецесия на транспортната система. Това съобщи Богдан Милчев от Института за пътна сигурност в ефира на Нова тв.

Статистиката сочи, че за интервала 2-5 август за налице повече от 70 тежки ПТП-та с 13 починали и над 95 тежко ранени. “Това значи, че държавните институции, които би трябвало да ръководят риска, са безусловно абдикирали”, съобщи Милчев.

“Пътната сигурност беше един от цели на това служебно държавно управление, само че аз съм песимистичен, че нещо ще се случи. До този миг служебното държавно управление не е показало проект за действие”, добави той.

Посещението на зам.-министъра на превоза на мястото на злополуката, близо 2 дни по-късно, Милчев дефинира като “абсолютно демагогия” и “кървав ПР”.

Той упрекна Държавна организация за “Безопасност на движението” в това, че не е идентифицирала рисковите сектори. “Тя се е трансформирала в една паразитна конструкция с хора, които нямат енкопрезата, с която да могат да се опълчват на пътнотрнапсортния ревматизъм в страната”, съобщи още Милчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР