Намаляването на цените на горивата ще понижи инфлацията“, каза на

...
Намаляването на цените на горивата ще понижи инфлацията“, каза на
Коментари Харесай

Инфлацията ще намалее, ако горивата поевтинеят


„ Намаляването на цените на горивата ще намали инфлацията “, сподели на конференция старозагорският народен представител от ГЕРБ- Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009. Според него това е „ най-хубавата обществена политика “. Народният представител поздрави служебното държавно управление за обезпечаване на доставките на газ: „ сключването на дълготрайни контракти и премахването на медиаторите докара до понижаване на цените “. Според него „ схемата с медиаторите беше най-мащабната грабителска скица, която сме виждали по време на прехода “. 

„ Един от най-важните законопроекти, който е признат, е този за изземването на свръх облагите от производството и дистрибуция на горива и създаване на механизъм за компенсиране на потребителите “, уточни още Вълчев. Според него държавното управление би трябвало да създаде законопроект и да стартира скица за обезщетения.

Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009 уточни още, че през м.г. са се случили по-малко от 1/3 от плануваните поправки на пътната инфраструктура. „ Изоставането на вложенията в инфраструктурата ще се отрази на икономическата интензивност, на пътно-строителния отрасъл. Общото понижение на вложенията ще се отрази на Брутния вътрешен артикул “, уточни още той.

Депутатът изясни, че поетият ангажимент в Плана за възобновяване и резистентност за затваряне на топлоелектрическите централи в Маришкия басейн ще бъде предоговорен мъчно. „ Необходими са продължителни и целенасочени старания, които ще надвишават мандата на едно държавно управление “, сподели Вълчев.

„ Макар и да започва малко по-бавно с избора на ръководител на Народното събрание, 48-ия парламент бързо стартира работа и одобри значими промени в съвсем всички сфери “, сподели още Красимир Вълчев  Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 година От септември 2009. През идващите две седмици по думите му се чака да бъдат прегледани и признати още значими законопроекти.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР