Намалете стреса, ако искате да се сбогувате с портокаловата кожа. Вечният

...
Намалете стреса, ако искате да се сбогувате с портокаловата кожа.
Вечният
Коментари Харесай

Две са основните причини за появата на целулит

Намалете напрежението, в случай че желаете да се сбогувате с портокаловата кожа.

Вечният проблем на дамите през лятото, целулитът, се предизвиква освен по очевидните причинни като мазнинна храна и неналичието на придвижване. В основата си целулитът е задържане на вода под кожата – когато мрежата от съединителна тъкан, не е задоволително мощна и подкожните мазнини проникват през тази мрежа и основават отичане и неравности по повърхността на кожата.

Д-р Моли Уанър, професор по дерматология в Харвард, предизвестява, че дамите имаме по-слаба съединителна тъкан и по тази причина сме доста по-склонни да образуваме целулит. 

 Две са главните аргументи за появяването на целулит

Обикновено това се случва в резултат от гените ни, само че и от два други огромни причинители. Да, един от тях е обвързван с тежестта ни, само че другият е в действителност стресът.

Когато сме мощно душевен натоварени, нормално сме по-склонни да се движим по-малко, да се храним по-нездравословно и да водим установен метод на живот. “Когато вашето тяло страда от стрес и промени в настроението, постоянството с упражненията са единственият метод да се направи първата стъпка против целулита ”, показва доктор Моли Уанър.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР