Налице са поредните млади играчи в Европа, които са вече

...
Налице са поредните млади играчи в Европа, които са вече
Коментари Харесай

Ще бъдат ли те сензация на Евро 2021?

Налице са следващите млади играчи в Европа, които са към този момент утвърдепни в тимовете си. Но в този момент имат късмет да създадат последваща стъпка. Да станат звезди.

Ето някои от тях, които да следим.

Фил Фодън (Англия ) – Англия е един от огромните любимци за купата на Евро 2020, а в осъществявания с гений в офанзива отбор на Гарет Саутгейт се откроява 21-годишният Фил Фодън, който съумя да се пребори за титулярно място в Манчестър Сити макар невероятната конкуренция в състава на Пеп Гуардиола, като означи 16 гола във всички шампионати през миналия сезон. Офанзивният халф на „ трите лъва “ има всички качества да бъде един от водещите футболисти на Евро 2020.

Жоао Феликс (Португалия)  – Съвсем неотдавна 21-годишният нападател завоюва купата в Испания с Атлетико Мадрид, а на Евро 2020 той ще си партнира с Кристиано Роналдо в офанзивата на Португалия при отбраната на купата, извоювана преди пет години. Феликс има извънреден надзор на топката и техника, които го вършат един от най-вълнуващите за гледане футболисти в Европа.

Кай Хаверц (Германия)  – След многомилионния си трансфер от Байер Леверкузен в Челси предишното лято, 21-годишният нападател бе съществено подложен на критика за представянето си през есента, само че след идването на Томас Тухел отпред на „ сините “ през януари, Хаверц откри играта си, като звездният му момент бе във финала на Шампионската лига, когато означи единствения гол за успеха на лондончани над Манчестър Сити с 1:0 в Порто.

Джанлуиджи Донарума (Италия)  – Донарума към този момент е одобрено име в огромния футбол с над 250 мача за Милан, тъй че е елементарно да забравим, че той е едвам на 22 години. Наследникът на именития Джанлуиджи Буфон в италианския народен тим е с основна роля за страхотното показване на „ Скуадра адзура “ под управлението на Роберто Манчини, като към този момент има 14 сухи мрежи в 25 мача за родината си. Именно Донарума може да е с основна роля за сполучливата акция на Италия.

Деян Кулушевски (Швеция)  – 21-годишният Кулушевски имаше сложен първи сезон в Ювентус, само че съумя да покаже страхотния си гений в края на акцията, когато измести Пауло Дибала и Алваро Мората като първи избор за сътрудник на Кристиано Роналдо в офанзивата на „ бианконерите “. След травмата на Златан Ибрахимович огромната тежест в нападението на Швеция ще падне върху Кулушевски, който обаче има всички качества, с цел да се оправи с тази задача, отбелязва БГНЕС..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР