Накратко – най-добрият женски сериал за тази година! Надълго –

...
Накратко – най-добрият женски сериал за тази година! Надълго –
Коментари Харесай

Големите малки лъжи

Накратко – най-хубавият женски сериал за тази година! Надълго – страховит актьорски състав (, Лора Дърн,, Шайлийн Уудли, Александър Скарсгард), престъпна конспирация, последователно натрупващо се напрежение, букет от човешки взаимоотношения в целия им вероятен диапазон.

Действието на минисериала на HBO се развива в китно градче край океана, където локалната общественост живее в благоденствие и видимо съгласие. Под повърхността обаче се крият ненавист, принуждение, интриги, а идеалният живот на основните героини лека-полека се разкрива пред очите ни в своята неподправена действителност. Още първоначално разбираме, че е осъществено ликвидиране, а кой е килърът и коя е жертвата, се схваща чак във финалния епизод, който мина преди дни и който безусловно ни остави без мирис!

За мен най-ценното бяха типичните проблеми на три модерни дами, които се пробват да бъдат положителни съпруги, майки и гражданки, само че и да не изневеряват на себе си., опитващи се да запазят разсъдъка си и искрицата живот, която ги води и ги прави освен това от елементарни степфордски съпруги. Темите за насилието, изневярата, майчинството и в последна сметка - женското другарство и взаимност - са колкото вълнуващи, толкоз и настоящи в живота на всички нас.

Ако не сте гледали сериала, в този момент е моментът да изгледате вкупом всички серии в HBO Go! Ще си доставите необикновено наслаждение!

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР