Наказателна процедура срещу България да започне Брюксел. За това настоява

...
Наказателна процедура срещу България да започне Брюксел. За това настоява
Коментари Харесай

Евродепутатът от ДСБ Светослав Малинов заби нож в гърба на България, иска Брюксел да ни санкционира заради смоци и лешояди

Наказателна процедура против България да стартира Брюксел. За това упорства европейският народен представител от ДСБ Светослав Малинов. Този акт е без аналог в историята на Европарламента – народен представител да желае наказания против страната, изпратила го да пази ползите й, написа в. Труд.

От 751 представители в Екологичен потенциал едвам шестима са подкрепили настояването на Малинов.

Така седмината изпратили писмо до еврокомисаря по околна среда Кармену Вела, в което изискват на страната ни да бъдат наложени финансови наказания поради построяването на автомагистрала „ Струма “ и за Пирин.

Аутобанът не можело да минава през Кресненското дефиле, тъй като там имало костенурки, смоци и лешояди, твърди Малинов.

Но не загатва, че точно в този сектор при произшествия умират хора, а ранените при случаите са десетки.

За Пирин евродепутатът повтаря лъжите на българските „ зелени “, които в края на юни бяха разкрити от ЮНЕСКО и в този момент „ еколозите “ пробват да натрапят операциите си през Екологичен потенциал .

Самият комисар Кармену Вела няколко пъти, в това число и по време на българското европредседателство, разгласи изрично, че в Пирин нарушавания няма.

Подкрепа за Малинов е дала и скандалната „ зелена “ Ска Келер, която при започване на годината посети страната ни. Преди време германката нашумя с концепцията си България да приема и засели безграничен брой мигранти от Африка и Близкия Изток.

В клеветите против България зад Малинов е застанала обединението „ Демократична България “, в която с изключение на „ зелените “, е „ Да, България “ на Христо Иванов-Бойкикев и ДСБ на Атанас Атанасов.

Извън всевъзможен морал и нравственос е един български евродепутат да работи против родината си в името на маргинални политически цели, написа още изданието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР