Наистина можете да спрете такива терористични действия като руските удари

...
Наистина можете да спрете такива терористични действия като руските удари
Коментари Харесай

Зеленски: Само мощни оръжия могат да спрат атаката на Русия

Наистина можете да спрете такива терористични дейности като съветските удари против Украйна единствено с съвременни, високоточни и мощни оръжия. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си послание към нацията.

Той употребява случая да благодари на Съединени американски щати за следващия пакет военна помощ за армията му. Пакетът включва ракетни системи и боеприпаси. Затова целият ни екип, украинският екип, работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, с цел да държи ползите на нашата страна и нашата защита във фокуса на всяка страна, която към този момент е или може да стане част от нашата антивоенна коалиция, съобщи Зеленски.

Също по този начин Зеленски описа за срещата си с ръководителя на френския Сенат Жерар Ларше и делегация от сенатори, като означи, че " нашият гръб към този момент е освен свободната част на Украйна, само че и всички 27 страни от Европейския съюз, целият либерален свят ".

" Ларше сподели и още нещо значимо ", означи президентът. " Всяка офанзива против Украйна, с всяко закононарушение на съветските окупатори, с всеки нов град-мъченик, решимостта на европейците да оказват помощ на Украйна става по-стабилна ", уверен е Зеленски.

Зеленски също по този начин заяви, че през идната седмица Украйна ще заяви значими вести.

Подписах укази за освобождение от служба на някои посланици на Украйна. Тази ротация е естествена част от дипломатическата процедура. Ще бъдат назначени нови представители на Украйна в Чехия, Германия, Унгария, Норвегия и Индия. Кандидатите се приготвят от Министерство на външните работи.

Вече се приготвям за новата седмица - ще има значими вести, в това число и от държавни чиновници, съобщи той.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР