Наистина ли новата година ни носи нов късмет? И задължително

...
Наистина ли новата година ни носи нов късмет? И задължително
Коментари Харесай

Нова година, нов късмет?

Наистина ли новата година ни носи нов шанс? И наложително ли би трябвало да чакаме, че този нов шанс ще е по-добър от остарелия?

След новогодишната нощ се разсъниха точно с тези въпроси и потребността от отговори. Така стигнах до извода, че за мен шансът през новата година, най-много значи нови прекарвания, нови уроци, нови решения, срещи с нови хора и нови провокации. Надявам се да значи и нови другарства, нова обич, нови пътешествия и даже нова по-добра аз.

Е не мога да бъда сигурна, че всичко, което ни следва, наложително ще е по-положително и хубаво от това, което ни се е случило през миналата година. Но в едно нещо съм безусловно сигурна – предстоят ни доста забавни и вълнуващи неща.Понякога те ще са вдъхновяващи и зареждащи, различен път ще бъдат демотивиращи и разочароващи. Но ще са нови, и ще ни се случат. Ще ни оказват помощ да осъзнаваме грешките си, да се променяме, да бъдем по-добри, по-загрижени и по-силни. И аз ги чакам с огромно неспокойствие, малко любознание и доста вяра. Все отново новата година е пред нас, а с нея и новият ни шанс!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР