Посещението на руския президент Владимир Путин в Китай се превърна

...
Посещението на руския президент Владимир Путин в Китай се превърна
Коментари Харесай

Захарова: Посещението на Путин в Китай ще определи бъдещето на планетата

Посещението на съветския президент Владимир Путин в Китай се трансформира в съдбоносна стъпка, определяща бъдещето на цялата планета. Това разгласи говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизия TVC, представена от ТАСС.

„ Това визитата е вероятност за бъдещето – не за една година, не за две години, не за три. Това са съдбоносни стъпки, които ще дефинират бъдещето освен на нашия район, само че и на цялата планета “, разгласи Захарова.

Тя посочи, че сходни визити са предшествани от „ колосална работа “ на външни министерства, държавни управления и специалисти.

 Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда  Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА) 3 мин. Сашко от Перник бе загубен още веднъж (СНИМКА)  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии 9 мин. bTV Репортерите: Вдъхновители на фантазии  Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева 3 мин. Рекорди в растежа на възнагражденията: Средната заплата в София надвиши 3000 лева  След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда 2 мин. След спецакция: Служители на проверявана компания настояват, че са бити от служители на реда

Путин посети Пекин в средата на седмицата и се срещна с китайския си сътрудник Си Цзинпин.

По време на визитата беше оповестено, че Китай и Русия ще задълбочат още повече връзките и съдействието си, като един от главните спояващи детайли в другарството ще бъде опълчването на Запада и най-много на Съединени американски щати.

Целта на визитата му е задълбочаване на партньорството с Китай

„ Двете страни показват още веднъж огромното си безпокойствие от американските опити за нарушение на стратегическото съответствие на силите в района на Североизточна Азия “, беше записано в заключително официално съобщение след срещата.

Общото изказване разкрива „ безграничното партньорство “, което Путин и Си оповестиха през февруари 2022 година, дни преди съветски войски да нахлуят в Украйна.

Той приветства „ новата епоха “ в връзките сред двете страни

Пекин оказва помощ на Москва, предоставяйки технологии, свързани с ракетите и дроновете, сателитни изображения и машинни елементи, оповестиха предишния месец американски публични лица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР