Нахлуването може да е началото на Третата световна война и

...
Нахлуването може да е началото на Третата световна война и
Коментари Харесай

Американски милиардер разобличи Путин, страшно предупреждение

„ Нахлуването може да е началото на Третата международна война и нашата цивилизация може да не я преживее ”. Това съобщи американският милиардер Джордж Сорос в обичайна си вечерна тирада в границите на Световния стопански конгрес в швейцарския планински град Давос във връзка войната в Украйна. По думите му Европа може да има по-силна позиция против президента Владимир Путин във връзка с газа, в сравнение с осъзнава.

Роденият в Унгария вложител и човеколюбец съобщи, че войната е раздрусала Европа до основи.

„ Трябва да активизираме всичките си запаси, с цел да доведем войната до неотдавнашен край. Най-добрият, и може би единствен, метод да запазим нашата цивилизация е да победим Путин допустимо най-скоро ”, сподели Сорос. Той похвали поддръжката на Съединени американски щати и Европа за Украйна, само че зависимостта на Европа от съветските изкопаеми горива „ остава несъразмерна ”, акцентира американският милиардер. Според него тази взаимозависимост се дължи „ значително на меркантилната политика, провеждана от някогашния немски канцлер Ангела Меркел ”, която е сключила „ специфични покупко-продажби ” с Москва за доставки на газ.

„ Мисля, че Путин доста ловко шантажира Европа, заплашвайки да спре газа, само че в действителност причините му са доста по-слаби, в сравнение с се показва ”, сподели Сорос. По думите му предходната година Путин е складирал газ, вместо да го изнася за Европа, създавайки дефицит, който е повишил цените и е донесъл на Русия доста пари.

Сорос употребява тазгодишната си тирада, с цел да се прицели още веднъж в друга нормална цел - китайския президент Си Цзинпин. Той назова президентите на Китай и Русия „ диктатори ”, чиито страни съставляват „ най-голямата опасност за отвореното общество ”. По думите му ръководят посредством заплашване, съобщи БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР