Наглият бияч, който всява страх у цял Перник, също е

...
Наглият бияч, който всява страх у цял Перник, също е
Коментари Харесай

Разплата! Кошмар за прокурорското синче в Перник

Наглият бияч, който всява боязън у цялостен Перник, също е бил пребит. Това се е случило преди дни в полицейския арест, където 19-годишният юноша се намира сега.

Васил Михайлов, който е наследник на зам. окръжния прокурор на Перник Бисер Михайлов, е бил надробен от пердах в килията си. Извършител на грандиозния побой е някогашният боксьор и сегашен автокрадец Боци.
-->
От самото начало Васил се правел на популярен пред надзирателите, заплашвал ги, че ще откри къде живеят и ще пристигна да се разправи персонално с тях, както и че ще поръча да ги уволнят, оповестява novinite.bg. 

Васил имал искания да му дадат телефон и да не настаняват роми при него. Това още повече вбесявало надзирателите.

Боци се разправил с младежа за към 10 минути. Още щом влезнал в килията му, той го почнал с юмруци и ритници. За негативно време го направил целия в кръв, заради което прокурорският наследник трябвало да бъде откаран в болница.

Васил Михайлов, който е към момента възпитаник, вся смут в цялостен Перник с побоищата си над разнообразни хора. Той нашумя основно след побоя над някогашния футболист Румен Андонов, само че по-късно се оказа, че против него има недоволства от 2 години насам.

„ Тати ” постоянно измъкваше сина си, до момента в който в един миг дейностите на Васил станаха медийно притежание. Чак тогава прокуратурата се задейства и го прибра в ареста. Неотдавна той беше пуснат под домакински арест, само че откакто самичък призна, че не го съблюдава и върви по питейни заведения, бе върнат зад решетките.

Въпреки че се правеше на популярен, откакто го пребиха свиреп, прокурорският наследник почнал да се моли на татко си да откри дебели връзки, с цел да го изкара на независимост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР