Нагласите при мен са по-скоро негативни относно делото срещу нападателя

...
Нагласите при мен са по-скоро негативни относно делото срещу нападателя
Коментари Харесай

Виктор Стоянов, Фондация Македония: Нападателят на Пендиков не се чувства виновен

Нагласите при мен са по-скоро отрицателни по отношение на делото против нападателя на Християн Пендиков. Това, което видях от камерите в съда, този човек явно не се усеща отговорен, държанието му бе извънредно надменно. Досега не е дал никакви показания, предстоящо за мен делото бе отсрочено за 5 април. Цялостното държание на държавните институции в Северна Македония подсказва на обществото, че това, което се случва, е вярно – да бъдат преследвани българи, да бъдат бити. Това съобщи в студиото на „ Добро утро, Европа “ Виктор Стоянов, ръководител на фондация „ Македония “.

Прокуратурата в Охрид сподели, че този случай е напълно политически. Християн е пребит от ненавист, тъй като е българин. Така е дефинирано и обвиняването на Илия Спасески. Бързам да кажа, че не знаем какво се случва с другия нападател, който самичък се съобщи в полицията. Доколкото ми е известно, той не е в ареста, добави Стоянов.

Необходимо е да се изнася всекидневно информация за това, което се случва с българите в Северна Македония, безапелационен беше той.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР