Нагъл шофьор в градския транспорт в София е ударил лека

...
Нагъл шофьор в градския транспорт в София е ударил лека
Коментари Харесай

Куриоз! Шофьор на рейс в София помете кола и опита да избяга. Катаджии пробвали да го отърват

Нагъл водач в градския превоз в София е блъснал лека кола и е опитал да избяга. Водачът на автобус по маршрута по бул. „ България “ и Околовръстното шосе е нарушил брутално Закона за придвижване по пътищата, както се вижда на оповестени от водача на автомобила клипове от видеорегистратора на таблото му, а по-късно с мръсна газ потегля към основната пътна артерия, без да спре.
Потърпевшият Иван Георгиев описа в обществените мрежи, че е съумял да настигне лидера на рейса и да му покаже вредите от удара по колата, само че въпросният не просто отказал да слезе от кабината си, само че и се изсмял в лицето на жителя.
„ След това потегля, аз му споделям отвори вратата да си отида при колата той качил си се, ще се возиш. Натиснах си копчето и слязох от рейса, като до момента в който слизах, той натисна назад копчето за предната врата, в същия миг рейса потегля и аз половина отвън половината в рейса, затиснат от вратата. Докато това всичко се случва приказвам с 112 “, прибавя Георгиев за неуместната и рискова обстановка.
От незабавния телефон го посъветвали да се върне на мястото на ПТП-то и да изчака екип на КАТ-Пътна полиция. „ 2 часа и 30 минути по-късно идва екип на кат (приятели на автобусния водач – по- надолу ще стане ясно защо). Първата им имитация е няма вреда (след като са огледали колата). След това като им паказвам щетaта, това била остаряла вреда (двете събития са най-много 5 минути откакто слизат от колата). След това се стартира да ме плашат, че в случай че неистина се води застрахователна машинация и че ще ме осъдят (ще ви спестя по какъв начин единия не стопира да ми вика за щяло и нещяло а другия седи и си мълчи отстрани) “, прибавя Георгиев.
Решава обаче да покаже на ченгетата записите от видеорегистратора. „ Гледат записа и първата имитация на единия е: „ Айде пишете протоколи и да си вървим живи и здрави всички (в момента в който видяха записа и двамата служител на реда станаха доста по съществени и очевидно притеснени). Като аз отхвърлям да пишем протоколи и желая те да създадат полицейски протокол.
След като написаха протокола и ме караха да подписвам без да прочета написаното, и единия служител на реда отхвърли неведнъж да ми прочете протокола който е написал (беше нечетливо написан). Казах му че нищо няма да подпиша без да ми прочете протокола и той почна да мисли кво е написал, най-после след доста разправии го прочете. Като в протокола не пишеше по какъв начин рейса и избягал от ПТП-то, накарах ги да го напишат и подписах. След като ги накарах да пишат протоколи, отношението и на двамата стана осезаемо по неприятно към мен, до момента в който водача на рейса си седеше и си говореше с тях от самото начало “, споделя още пострадалият.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР