Наесен местните избори са изключително важни, но, за да може

...
Наесен местните избори са изключително важни, но, за да може
Коментари Харесай

Атанасов разкри как ще громи ГЕРБ на местните избори

Наесен локалните избори са извънредно значими, само че, с цел да може да бъдем мощни и обединени на локалните избори, би трябвало да създадем първата крачка на идните парламентарни избори. Това съобщи ръководителят на " Демократи за мощна България " (ДСБ) и съпредседател на " Демократична България " Атанас Атанасов на Национално заседание на партията.

Гости на форума са Владислав Панев - съпредседател на Политическа партия " Зелено придвижване ", Христо Иванов - ръководител на Политическа партия " Да, България ", Кирил Петков - съпредседател на Политическа партия " Продължаваме Промяната ", съобщи Българска телеграфна агенция.
-->
Днес би трябвало да обсъдим първо по какъв метод ДСБ ще вземат участие в общото изпитание за взимане на властта в страната, дружно с нашите съдружни сътрудници от " Демократична България ", дружно с нашите сътрудници от " Продължаваме Промяната ", дружно с всички хора, които желаят радикална смяна, съобщи той.

" Демократична България " е стожер на евроатлантическите полезности у нас, не желаеме обаче да сме сами, сподели Атанасов. Той благодари на Кирил Петков за наличието му през днешния ден на форума на ДСБ. Защото това е знак, че би трябвало да бъдем в идната борба дружно, с цел да бъдем първа политическа мощ и да получим първия мандат за сформиране на държавно управление, уточни Атанасов.

Председателят на ДСБ означи, че предварителните парламентарни избори са извънредно значими, тъй като от тях зависи кой ще ръководи страната преди локалните избори. Трябва да разбием феодалния модел на ръководство на локалната власт, тъй като локалните феодали на ГЕРБ, които владеят над 80 общини и имат силата на тези мрежи по места, те генерират властта до момента, уточни той.

Заедно би трябвало да създадем по този начин, че след идващите избори да осигурим победа и на локалните избори, след което дружно да обърнем курса на нашата страна, съобщи ръководителят на ДСБ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР