Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече

...
Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече
Коментари Харесай

Ричард Алибегов: Няма накъде да отстъпваме повече

Надяваме се, че на 1 февруари заведенията ще отворят. Вече видяхме първата стъпка – отварянето на заведенията за хранене към хотелите. Това съобщи пред Българска национална телевизия ръководителят на Асоциацията на заведенията в България Ричард Алибегов. Ресторантьорът добави, че се надява нощните заведения да отворят на 1 март, тъй като и те са доста наранени.

" Ще заработим при строги правила - 50% потенциал, стерилизация и разстояние сред масите ", твърди той.

" 28 000 са заведенията в България, а нарушаванията са едвам в десетки. А, за какво се нарушават разпоредбите? Защото три месеца хората стоят без приходи. Когато има нарушавания, би трябвало да има актове... Предложихме работата на заведенията да бъде до 23:30 ч. ", съобщи още Алибегов.

" Загубите ни не могат да се изчислят, значимото е да си върнем чиновниците. Много е значимо да отворим и повече да не затваряме. Няма накъде да отстъпваме повече. Направихме всичко допустимо - дезинфектанти, машини, пречистватели за въздух ", разяснява още той.

" Да отворим заведенията и без разрешение е прекрасен метод на митинг ", счита ръководителят на Асоциацията на заведенията в България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР