Надявам се протестите да приключат, след като се приеме законодателството,

...
Надявам се протестите да приключат, след като се приеме законодателството,
Коментари Харесай

Бисер Петков: Не очаквам трусове в управлението заради протестите

Надявам се митингите да приключат, откакто се одобри законодателството, ориентирано към кората с увреждания. Това съобщи министърът на труда и обществената политика Бисер Петков пред Би Ти Ви и добави, че не чака земетресения в ръководството.

Надявам се митингите да приключат, откакто се одобри законодателството, ориентирано към кората с увреждания. Това съобщи министърът на труда и обществената политика Бисер Петков в предаването „ Тази сутрин”. Той добави, че не чака земетресения в ръководството.

„ То към този момент е в ход – предходната седмица обществената комисия поддържа единомислещо плана на Закон за хората с увреждания. Предстои на второ четене разглеждането на законопроекта за Закона за персоналната помощ. Готов е за разглеждане от държавното управление и Законът за обществените услуги”, сподели Петков.

Социалният министър разяснява, че е приел оставката на вицепремиера Валери Симеонов, като честен акт.

„ Това беше настояването, това беше публичното очакване и то получи отговор. Това е персонален акт, не бих могъл да разясня момента, в който е изразен. Не чакам земетресения в ръководството. След съвещанието на дребната коалиция през днешния ден, ще има изясненост по какъв начин ще се действа оттук нататък – по кое време ще се преглежда оставката в Народно събрание, каква ще бъде ориста на вицепремиерският пост”, уточни Петков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР