Надявам се да стигнем до ротация, коалиционно споразумение не се

...
Надявам се да стигнем до ротация, коалиционно споразумение не се
Коментари Харесай

Николай Денков: Надявам се да стигнем до ротация, коалиционно споразумение не се пише лесно

Надявам се да стигнем до ротация, съдружно съглашение не се написа елементарно, съобщи пред медиите министър.-председателят акод. Николай Денков.

Той отговори по този начин на въпроси, свързани с напрежението сред Политическа партия - Демократична България и ГЕРБ - Съюз на демократичните сили - партиите, сътрудници във властта.

 

С Мария Габриел работим доста добре, само че и тя е подложена на сериозен напън от страна на ГЕРБ, добави министър-председателят.

 

Служебното държавно управление нищо не е направило по Плана за възобновяване, заяви пред медиите министър-председателят акад. Николай Денков. Опитваме се да наваксаме за няколко седмици това, което не е свършено, сподели той.

 

Акад. Денков сподели, че никой от проектите, които се преглеждат, не планува отежняване на ситуацията на хората от Маришкия басейн.

 

Проверяваме! Губят се няколко стотин милиона на БЕХ, сподели още той, запитан за одържавяването на дивидента на държавните сдружения.

 

През последните години България сподели няколко извънредно сполучливи модела, които имат място да бъдат надградени и включени в целия развой на районна кооперация.

Това сподели министър-председателят акад. Николай Денков по време на Четвъртият Софийски стопански конгрес, съобщи Българска телеграфна агенция.

Темите, които ще бъдат наранени на форума, са: въздействието на нашествието на Русия в Украйна върху геополитическото състояние на България; разширението на Европейски Съюз: по кое време и по какъв начин; развиване във финансовия сектор; развиване в района на Югоизточна Европа: икономическо съдействие и вероятности за бъдещето; присъединението на България към Шенген: пространство без граници; изборите в Турция: последици за региона; енергиен преход и въглероден неутралитет в региона; предприемачество и задгранични вложения в региона; промяна на района малко по малко: значими инфраструктурни проекти; европейска интеграция: стремежът на България за влизане в еврозоната в среда на турбулентна международна икономика; данъчни политики за възстановяване на въздействието върху околната среда и здравето на човека; кръгова стопанска система, изменение на климата и ръководство на отпадъците; туризмът в района.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР