Надявам се, че правителството ще намери решение да помогне на

...
Надявам се, че правителството ще намери решение да помогне на
Коментари Харесай

Мика Зайкова натъжи България: Дано моята власт не ме накара да тръгна със свещ!

„ Надявам се, че държавното управление ще откри решение да помогне на общините, тъй като пари има. Надявам се, че няма да вървим със свещи и фенерчета “. Това сподели в предаването „ Тази заран “  по БТВ икономическият специалист Мика Зайкова във връзка информацията от доста градове в страната, че би трябвало да изключат уличното осветяване и да разредят графика на градския превоз поради високите сметки за ток.

„ Инфлацията се бори по три метода – понижаване на лихвите, понижаване на бюджетните разноски и отпечатване на пари, само че ние не можем, тъй като сме във валутен ръб “, изясни Зайкова, чиято партия – Има Такъв Народ, е един от стълбовете на властта.

Тя посочи, че има бюджетни разноски, които не може да се избегнат и даде образец със обществените заплащания, вложенията в хора и финансовите разноски. Според нея обаче може да се спести от издръжката на държавното управление.

Експертът поддържа концепцията токът за общините да бъде на контролирани цени, както е за битовите консуматори, което може да стане със законови промени.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР