Надявам се, че нямам леке, което да съм забравил и

...
Надявам се, че нямам леке, което да съм забравил и
Коментари Харесай

Горещо! Депутати от ИТН заплашвани от Лена

Надявам се, че нямам петно, което да съм не запомнил и да не съм изчистил. Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Любомир Каримански, правейки отпратка към думите на Кирил Пептков, че е петно.

На брифинг той разяснява гласуването на актуализацията на бюджета. „ Бюджетът се движи се по график, отчетите са входирани. Бюджетите на първо гласоподаване ще бъдат подкрепени, както дадох обещание. Много е значимо какви оферти ще бъдат направени сред първо и второ гласоподаване.

Бюджетите би трябвало да бъдат по този начин направени във заключителен вид, тъй че както в прихода, по този начин и в разхода да е ясно от кое място идва съответният доход и къде отива разходът, с цел да може да се резервира бюджетният недостиг. Другото, което е значимо, е да не позволяваме неща, които да остават скрити.

Между първо и второ четене ще има спомагателни условия, които ще отправим, с цел да може всичко да е транспарантно ”, изясни Каримански.

„ Петима се отделиха, популярност Богу, единият се държи като мутра и заплашва една дама, егати мъжът. Другите... единият искаше да е министър, но не е, това му е казусът на живота. Другият желае да назначава хора по държавната администрация. И тъй като им е толкоз акълът, си го споделиха през днешния ден пред медиите ”, съобщи Йорданов.

„ Най-забавното е по кое време тези петима получиха просветление на нравствен катарзис – когато Трифонов скапе обединението. Къде бяхте? Защо не излязохте да се възмутите от този Слави Трифонов? Излизайки от властта, внезапно претърпяха нравствен катарзис в името на постовете си. Това са хора, жадни за власт, по този начин наподобяват побърканите хора.

С Мая Манолова го видях това – отвън Народното събрание е естествена, влезе вътре и откачи.

Държим голямо опрощение на хората, които са дали своят вот за Има Такъв Народ. Колеги са ми казвали, че Радостин Василев не става и е самовлюбен нарцис, и за Георги Георгиев са ми казвали неща... За Радулов... Аз нося персонална виновност, че тези хора са там. В някаква степен съм подвел сътрудниците си, че те са читави.

Така наподобява човешката нелепост, съчетана с лакомия ”, акцентира Йорданов.

Балабанов пък изнесе детайлности за един от " чатовете " си с Лена Бориславова, в който тя е декларирала депутатите от Има Такъв Народ " да се кротнат " по медиите, с цел да " не отвърже " тя своите депутати да приказват.

„ Кучета ли са депутатите на Политическа партия, те на синджир ли са там, тя ли задава дневния ред на депутатите си? ”, попита Балабанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР