Надежда Бачева, Надежда Бобчева, Никола Барбутов, Яна Генова са новите

...
Надежда Бачева, Надежда Бобчева, Никола Барбутов, Яна Генова са новите
Коментари Харесай

Васил Терзиев назначи четирима свои заместници

Надежда Бачева, Надежда Бобчева, Никола Барбутов, Яна Генова са новите заместител кметове на София, оповестиха от Столична община. До началото на декември ще встъпят в служба още няколко заместник-кметове на основни управнически ресори.

Надежда Бачева е заместник-кмет в направление „ Социална активност и интеграция на хора с увреждания “. Тя е приключила СУ “Св. Климент Охридски “ с профил „ Социална логика на психиката “. Работила е като зам.-кмет с сектор „ Образование просвета, електронно ръководство и спорт “ в регион „ Слатина “, била е консултант на министъра на електронното ръководство. Работила е и като маркетинг управител в частния бранш.

Заместник-кметът в направление „ Зелена система, екология и земеползване “ е със същото име – Надежда, само че семейството ѝ е Бобчева. Надежда Бобчева е магистър по стопанска система, компетентност „ Финанси “ от УНСС- София и магистър по „ Градско ръководство “ от Институт по жилищна политика и градско развиване - Ротердам, Нидерландия. Тя е работила като заместник-кмет в регион „ Оборище “, взела участие е като съветник при създаване, ръководство и оценка на планови оферти по разнообразни оперативни стратегии, обучител-специалност „ Обучение и развиване “ по план „ Повишена осведоменост и запаси за развиване на заетостта “. Надежда Бобчева е работила и като шеф в Дирекция „ Икономика и интернационалните стратегии ” към община Силистра.

Заместник-кмет в направление „ Европейски политики, интернационална активност и туризъм “ е Никола Барбутов. Той има магистратури по ръководство от University College London (UCL) и от Université Paris-Panthéon-Assas. Никола Барбутов е работил в частния бранш. Първата компания, която основава е StairsLAB. Той е основател и шеф на новаторската платформа В2В за ходатайство, в която индустриални и индустриални компании в Източна Европа пласират продуктите и услугите на нови пазари в Западна Европа. Никола Барбутов е основател на БарДИ Груп, която развива активност на територията на 20 страни.

Заместник-кмет в направление „ Култура, обучение, спорт и юношески действия “ е Яна Генова - магистър по „ История и доктрина на културата “ от СУ „ Св. Климент Охридски “. Генова има и европейска тапия по мениджмънт на културата от Marcel Hicter Foundation - Brussels, Бeлгия. Генова е била шеф на фондация „ Следваща страница “ и президент на борда на Reseau europeen des centres internationaux de traducteurs litteraires (RECIT) - Арл, Фpaнция. Яна Генова е съосновател и член на управителния съвет на фондация " Гутенберг 3.0. Работила е като част от екипа на Асоциацията за развиване на София и е била консултант на министъра на културата.

Номинации за заместник-кметове са:

Никола Лютов – Правен и административен надзор. Лютов е правист с опит във водещи правни адвокатски фирми и интернационалните специализации в бизнес и финансово право, неплатежоспособност и преструктуриране.

Иван Матов - Обществено строителство. Той е инженер с интернационален опит в основаване на инфраструктурни мегапроекти в целия цикъл на обмисляне и осъществяване, както и със тактиката и трансформацията на градове и обществен бранш.

Гергана Москова - Финанси и опазване на здравето. Тя има над 20-годишен опит в одитни и финансови институции в региона на ръководството, планирането и контрола на финансова тактика и развой.

Иван Гойчев - Дигитализация, нововъведения и икономическо развиване. Гойчев е софтуерен водач с над 20 години опит в развиването на софтуерни решения. Ръководил е огромни интернационалните механически екипи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР