Надали някой би предположил, че през цялото си детство Ева

...
Надали някой би предположил, че през цялото си детство Ева
Коментари Харесай

Израснах като грозното пате, поради тази причина не ценя красотата си: Ева Лонгория

Надали някой би предположил, че през цялото си детство Ева Лонгория, която през днешния ден се подрежда освен измежду най-красивите, само че и авторитетни латиноамериканки в Холивуд, се е чувствала като грозното пате в своето семейство. И въпреки всичко това е самата истина, както актрисата напълно неотдавна призна в свое изявление за подкаста " Not Skinny But Not Fat ", воден от Аманда Хирш.

В диалога тя разкри, че привлекателният външен тип на нейната майка, наред с този на трите ѝ сестри, е нанесъл толкоз сериозен удар по самочувствието ѝ, че неговият отзив е отеквал в продължение на десетилетия, даже откакто е станала представител на френският козметичен колос " L`Oréal ".

" Израснах като " La prieta fea ", което в превод значи " тъмнолико грозновато момиче ". Така ме назоваха всички вкъщи ", показа звездата от " Отчаяни съпруги ", пояснявайки, че роднините ѝ в действителност са изричали думите с деликатност. " Това бе от оня вид закачки, които по-скоро са израз на обич ", сподели тя.

" Въпреки това, всякога, когато хората ни видеха петте на улицата, те се приближаваха до нас и гледайки сестрите ми, споделяха на майка ми: " О, дъщерите ви са толкоз хубави ". След като очите им се спираха на мен и питаха: " А тази коя е? ". В сходни моменти ми идеше да им изкрещя, че съм една от тях ", спомня си през смях носителката на премия " SAG ".

 
Снимка: Getty Images
 

Ева описа още, че поради случаи като този, е решила да се концентрира не върху визията си, а върху възприятието си за комизъм.

" Тогава взех съзнателното решение да бъда занимателното дете и това се отрази на моята персона. Въпреки промишлеността, в която се изявявам, не оценявам визията си. И до момента сестрите ми не могат да повярват, че от " L`Oréal " ме избраха за едно от своите рекламни лица. Обичайно, когато някой у дома засегне тематиката, те дават израз на недоумението си, питайки ме: " Ама по какъв начин по този начин въобще се стопираха на теб? "

Припомняме, че Лонгория стартира да си сътрудничи с марката преди съвсем две десетилетия, присъединявайки се към звездите, които показват нейните артикули. Сред останалите известни имена, попадат тези на Дженифър Лопес, Бионсе Ноус, Джейн Фонда, Джулиан Мур и Блейк Лайвли.

 
Снимка: Getty Images
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР