Надали има две мнения по въпроса кога Дженифър Лопес изглежда

...
Надали има две мнения по въпроса кога Дженифър Лопес изглежда
Коментари Харесай

Как Джей Ло поддържа перфектна форма

Надали има две отзиви по въпроса по кое време Дженифър Лопес наподобява по-добре - преди или в този момент. В последните няколко години, откогато е с Алекс Родригес, певицата реализира форма, за която могат да й завидят и много по-младите й колежки.
 JLo Beauty, Дженифър Лопес и серията и за хубост
И Джей Ло го направи

А ние сме в очакване

Разбира се, резултатите, с които 51-годишната Джей Ло не стопира да се фука, не се реализират с магическа пръчка, а с доста труд, пот и ограничения.

Латино дивата постоянно е говорила какъв брой е значимо да полагаш грижи за себе си и да се обичаш . И тя е живото доказателство. Ето какво тъкмо прави, с цел да наподобява по този метод.

Медитация

Както доста други известни (а и не само) персони, Джей Ло е припознала медитирането като своя метод за поддържане на баланс в живота и синхрон сред душата, мозъка и тялото. Тя има вяра, че хубостта идва от вътрешната страна и би трябвало да си в мир със себе си, да се приемаш, с цел да може и другите да те харесват. Когато си благополучен, ти сияеш - и това няма по какъв начин да остане прикрито.

Сън

Той е дребната огромна загадка за хубост. Лопес знае доста добре, че в случай че си недоспал и изтощен, няма по какъв начин да изглеждаш добре. Нейното номер едно предписание е да спи най-малко по осем часа, в най-хубавия случай - по 10.

Тренировъчен режим

Разбира се, мускули не се ваят със сън. Затова и певицата е доста прецизна към спортните занимания с двамата си треньори. Те са по няколко пъти в седмицата и включват както високоинтензивни тренировки и тежести, по този начин и танци. Именно с тях Лопес се занимава пет дни в седмицата и тогава се усеща най-щастлива и заредена, предава Marie Claire.

Без нездравословни привички

Друго строго предписание, което Джей Ло не нарушава, е да не пие алкохол, да не употребява кафе и да не пуши.

Хранителен режим

На него изпълнителката също обръща огромно внимание. Лопес приема най-вече вода, плодове и зеленчуци. Въпреки заетия си график, тя постоянно се придържа към строгите си правила за хранене, изключително когато ядем по заведения за хранене. А протеинът е нейният метод да засити вярно глада, сварил я неподготвена.
 Дженифър Лопес, близнаците ѝ Ема и Макс и коя е обичаната фотография на певицата
Любимата фотография на Джей Ло

Изпълнителката показа прочувствен миг

Грим

В всекидневието си Джей Ло не е необикновен почитател на грипа и избира да остави кожата си да диша. Никога не си ляга, без да е почистила усърдно лицето си. Винаги носи крем със слънцезащитен фактор и заобикаля да стои прекомерно дълго на слънце, тъй като знае, че то състарява.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР