Над две трети от американците, гласували за Камарата на представителите

...
Над две трети от американците, гласували за Камарата на представителите
Коментари Харесай

Лоши новини за Байдън, какво реши народът

Над две трети от американците, дали своят вот за Камарата на представителите на Конгреса, не желаят президентът Джо Байдън да се кандидатира за преизбиране през 2024 година, демонстрират първични резултати от народен екзитпол, заяви Българска телеграфна агенция, цитирайки Си Ен Ен.

Според допитването, извършено от социологическия център " Едисън рисърч " за Си Ен Ен и други медии, повече от 70 % от самостоятелните гласоподаватели и към 90 % от гласоподавателите на републиканците споделят, че не желаят Байдън да взе участие в акцията за президентските избори в Съединени американски щати след две години. По-малко от 60 % от гласоподавателите на демократите желаят той да се кандидатира за втори мандат.
-->
Малко под 60 на 100 от самостоятелните гласоподаватели имат негативно отношение към Байдън, а почти толкоз не утвърждават работата му като президент. Сред гласоподавателите на демократите единствено 10 % имат негативно отношение към него, а малко повече не утвърждават представянето му като президент. От гласоподавателите на републиканците над 90 на 100 имат негативно отношение към Байдън и не го утвърждават като президент. 

Според изследването две трети от самостоятелните гласоподаватели и над 90 % от гласоподавателите на демократите имат негативно отношение към някогашния президент Доналд Тръмп. От гласоподавателите на републиканците над три четвърти имат позитивно отношение към него.

Независимите гласоподаватели са към една четвърт от електората, гласоподавателите на демократите - близо една трета, а на републиканците - малко над една трета, показва Си Ен Ен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР