Над 300 са патрулите, ангажирани с опазване на сигурността по

...
Над 300 са патрулите, ангажирани с опазване на сигурността по
Коментари Харесай

300 патрулки бдят за сигурността по пътищата

Над 300 са патрулите, ангажирани с запазване на сигурността по пътищата, оповестиха от Националната полиция. 280 са обозначените патрулните коли по пътищата в цялата страна, посочи шефът на националната полиция основен комисар Христо Терзийски. По пътищата на страната са ситуирани още 80 автомобила на Министерство на вътрешните работи, които не са обозначени. Задачата им е да наблюдават за нарушавания.

Допълнително на улиците в София са изкарани 24 патрула на Столична дирекция на вътрешните работи, които наблюдават за сигурността по пътищата. От Министерство на вътрешните работи допълниха, че от началото на деня в столицата е записано 1 тежко пътнотранспортно произшествие с един умрял. Най-натоварено се чака да бъде придвижването в София покрай входа откъм Автомагистрала „ Тракия “ и в региона на Владая, чакат от Министерство на вътрешните работи.

Възможно е по-късно довечера да има нерегламентиран митинг на пътен възел Даскалово в Перник, който още повече да затрудни придвижването, предизвестяват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР