Над 177 000 клиенти имат активна регистрация за безплатните sms

...
Над 177 000 клиенти имат активна регистрация за безплатните sms
Коментари Харесай

Безплатните SMS-и на ЧЕЗ осигуряват удопство по време на отпуските

Над 177 000 клиенти имат дейна регистрация за безплатните sms услуги, предоставяни от „ ЧЕЗ Електро България “ АД – уведомление преди идно спиране на електрозахранването и инспекция на сметката. От началото на тази година Дружеството изпрати близо 194 000 къси известия, от които към 4% са за инспекция на сметка, а с останалите 96% сдружението е напомнило на клиентите, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката си. През интервала януари – юли регистрациите за sms услуги доближиха близо 15 000.

Всеки месец сред 20 000 и 26 000 регистрирани консуматори получават увещание, че са пропуснали общоприетия период за заплащане на сметката си. Над 1 000 клиенти избират ежемесечно да ревизират настоящите си отговорности за електрическа енергия посредством sms. Проверката се прави с малко известие с текст „ smetka “ на 170077, без нарастване на цената, съгласно съответния тарифен проект на клиента. Всички разноски по изпращане на информативните sms-и се поемат от „ ЧЕЗ Електро България “ АД.

Използването на тези услуги би могло да спести средства и неудобства на клиентите, изключително по време на летните отпуски, когато може да се пропусне срокът за заплащане на месечната сметка.

Проверката на сметка и предизвестие преди спиране са налични за клиентите на мобилните оператори А1, Теленор и Виваком. Услугите могат да се заявят онлайн на www.cez.bg; с изпращане на малко известие на 170077 със наличие цифрите на потребителския номер; в центровете за клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД и в офисите на „ Изипей “. Регистрацията за sms услугите на Дружеството е безвъзмездна. При регистрация посредством sms на 170077 клиентът заплаща еднократно изходящото известие съгласно тарифния си проект, без нарастване на цената.

Получаването на електронни вести преди спиране на зареждането е изцяло гратис за клиентите на „ ЧЕЗ Електро България “ АД. Услугите се задействат в границите на 24 часа след осъществяване на регистрацията. При промяна на мобилния оператор, по отношение на техническото обезпечаване на услугата, е належащо клиентът навреме да уведоми за това Дружеството на телефон 0700 10 010, на [email protected] или в Център за клиенти на „ ЧЕЗ Електро България “ АД.

 

Пресцентър на „ ЧЕЗ Електро България “ АД

е-mail: [email protected]  

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР