Над 150 души, с интерес към високотехнологичния сектор, посетиха първото

...
Над 150 души, с интерес към високотехнологичния сектор, посетиха първото
Коментари Харесай

Събитието „ZagoraDev“ събра над 150 души

Над 150 души, с интерес към високотехнологичния бранш, посетиха първото по рода си събитие в Стара Загора „ ZagoraDev ”. Инициативата на отдел „ Инвестиции “ на Община Стара Загора и представители на сектора, даде естрада на 9 лектори, които споделиха опит от първо лице.

 „ Let’s Talk Dev in Stara Zagora “ си слага за цел да увеличи интереса към бранша и да способства за екосистемата от разрастващи се компании. Амбицията на екипа на отдел „ Инвестиции “ е да трансформира Стара Загора в най-новия ИТ хъб в централна България, представяйки на разнообразни равнища преимуществата на района “, сподели при откриването началникът на отдела Росица Райкова. „ Ние сме в помощ на всеки, който търси информация, контакти. В поддръжка сме на бизнеса. Каузата ни е да дадем поле за развиване на нашите младежи, които имат гений в себе си “, акцентира още Райкова. Тя благодари на всички компании, които са отворени към партньорство.
-->
По време на събитието бе презентиран и специфичен клип, който разкрива плодородната почва за развиване на бизнеса. Интересни и потребни дарове бяха раздадени в края на форума, а уредниците към този момент работят по тематиките за „ ZagoraDev ” 2023.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР