Над 15 души, повечето от клана Гольовците, са задържани за

...
Над 15 души, повечето от клана Гольовците, са задържани за
Коментари Харесай

Хванаха 15 души от клана Гольовците в кв. Орландовци

Над 15 души, множеството от клана Гольовците, са арестувани за присъединяване в проведена незаконна група . Те са се занимавали с обири – от рязане на релси през чупене на монументи в гробищните паркове до разпространяване на акцизни артикули без бандерол и опиати. Това съобщи на брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев в Орландовци, където се организира спецоперацията на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата, съобщи БГНЕС.
" Всичко, от което може да се изкарат пари " добави Гешев. Те са арестувани за 24 часа. На нито един към момента не са повдигнати обвинявания, това се чака да стане на следващия ден заран. Претърсени са над 20 адреса, като броят им непрестанно се усилва, поради постъпваща информация, че на тях може да се намерят още доказателства.
Тази заран се организира Специализирана интервенция против незаконна група за разпространяване на опиати в столичния квартал „ Орландовци”. Разследва се възможното присъединяване и на двама чиновници на Второ РПУ в незаконната група, която се е занимавала също по този начин с грабежи и обири. По тази причина са задействани чиновници на Дирекция „ Вътрешна сигурност” на Министерство на вътрешните работи, а самата интервенция се организира под надзора на Специализираната прокуратура.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР