Над 1000 плевенчани се включиха в обявеното проучване относно приоритетите

...
Над 1000 плевенчани се включиха в обявеното проучване относно приоритетите
Коментари Харесай

Над 1000 плевенчани изразиха мнение за развитието на общината през следващите седем години

Над 1000 плевенчани се включиха в оповестеното изследване по отношение на целите за развиването на общината през идния Програмен интервал 2021-2027 год. Чрез попълване на анкета те идентифицираха най-съществените проблеми на територията на град Плевен и дребните обитаеми места в общината, целите и оптималните ограничения за тяхното осъществяване.
Проучването измежду жителите е значима стъпка в стартиралата процедура за създаването на План за интегрирано развиване на община Плевен за интервала 2021-2027 година (ПИРО). Този проект дефинира главните цели в развиването на общината в идващия седемгодишен програмен интервал и е главен документ, който дефинира планови хрумвания за финансиране с европейски средства, средства от общинския бюджет и други източници.
 Община Плевен провежда публично разискване на стратегия за качеството на въздуха Община Плевен провежда публично разискване на стратегия за качеството на въздуха
Община Плевен уведомява всички жители и заинтригувани страни, че на съображение член 36 от Наредба №7 за оценка и ръководство качеството...
Обобщените резултати от анкетата може да видите в.
Община Плевен благодари на всички участници в анкетата за дейната гражданска позиция и съпричастността към положителното бъдеще на община Плевен.
Предвид желанието на управлението на Община Плевен и екипа, разработващ Плана за интегрирано развиване на община Плевен за интервала 2021-2027 година, да бъдат изразени оптимален брой отзиви и оценки следва да се проведат проучване по квартали, както и срещи с представители на бизнеса, неправителствения бранш и администрацията, с цел да се разпознават съответни планови хрумвания.
На Интернет страницата на Община Плевен ще бъде оповестена форма за набиране на планови оферти в разнообразни области от развиването на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР