Рене Зелуегър се завръща в гигантските си панталони и броди

...
Рене Зелуегър се завръща в гигантските си панталони и броди
Коментари Харесай

Феновете на Бриджит Джоунс забелязват „луд“ детайл в сцената „Луд по момчето“, която се снима в Лондон

Рене Зелуегър се завръща в гигантските си панталони и броди по улиците на Лондон, до момента в който връща Бриджит Джоунс за още едно търсене на любовта.

55-годишната актриса беше видяна да маха на почитатели в Хакни, Лондон, към 20 часа в сряда вечер [22 май] след снимането на солови подиуми за идния нов филм на Бриджит Джоунс - Mad About the Boy. Четвъртият филм от поредицата се чака да наблюдава Бриджит, в този момент на 51 години, като самотна майка, която се оправя със загубата - и среща със остаряла обич. Феновете няма да видят Колин Фърт да се появява, само че се споделя, че Хю Грант ще повтори ролята си.

Местен гражданин на име Джаки видя екип от хора да маневрират с количка с камера нощес, до момента в който Рене вървеше по улицата до момента в който говорите по телефона. Актрисата, носителка на Оскар, беше с класическа жилетка Бриджит, сиво долнище за джогинг и маратонки, плюс косата й беше прибрана в разчорлен кок. След като приключи сцената, тя погледна към зяпачите и издаде кралска ръка и се усмихна. <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР