Над 100 военнослужещи и чуждестранни наемници са били убити в

...
Над 100 военнослужещи и чуждестранни наемници са били убити в
Коментари Харесай

Русия съобщава за ликвидирани чужди наемници в база край Житомир

Над 100 военнослужещи и задгранични наемници са били убити в украински център за образование край Житомир. Информацията е на представителя на съветското министерство на защитата Игор Конашенков и се цитира от утринната сводка за " специфичната интервенция " от съветските организации.

Версията на Москва за случилото се в последното денонощие:

- Руската тактическа и армейска авиация порази 62 украински военни цели, в това число два склада за ракетни и артилерийски оръжия и една установка за залпов огън;

- Силите за противовъздушна защита смъкнаха един украински хеликоптер Ми-8 и шест безпилотни летателни апарата, в това число един Bayraktar TB-2;

- Освен това система за противовъздушна защита смъкна украинска ракета " Точка-У " покрай Изюм;

- Ракетите " Калибр ", изстреляни от Черно море, попадат в цеховете на Нижинския ремонтен цех, където се ремонтира украинско оборудване;

- Ракетите " Калибр ", изстреляни от Каспийско море, както и хиперзвуковите ракети, изстреляни от авиационната ракетна система " Кинжал " над територията на Крим, са поразили огромна база за предпазване на гориво и смазочни материали на украинската войска край Костянтиновка, Николаевска област.

- От началото на специфичната интервенция в Украйна са унищожени общо 207 безпилотни летателни апарата, 1467 танка и други бронирани машини, 148 ракетни установки, 573 полеви артилерийски установки и минохвъргачки и над 1262 транспортни средства.

В сводката на съветското министерство липсва информация за жертви и ранени , както от украинска страна, по този начин и от съветска страна. Единственият път, когато Конашенков заяви за жертви и ранени руснаци, това е 2 март . От тогава няма нова информация.
 562 съветски военнопленници регистрира Украйна
562 съветски военнопленници регистрира Украйна

Украинците още веднъж настояват, че са ликвидирали заместник-командира на Черноморския флот капитан I сан Андрий Палия

Вчера съветските организации разпространиха предизвестие на Руското министерство на защитата за планувани терористични офанзиви против задгранични дипломати в Лвов . Конашенов упреква за това " бойци от националистическия батальон " Азов ".

" Киевският националистически режим възнамерява да показа нападенията против дипломатически обекти на Съединени американски щати и западните страни като хипотетично целеустремено нахлуване от страна на съветските въоръжени сили ", споделя Конашенков.

В момента по информация на украинските служби полкът " Азов " се в региона на Мариупол . Разстоянието от Мариупол до Лвов е повече от хиляда километра по права линия.

Вчера съветската федерална работа за сигурност заяви и за плаващи мини в западната част на Черно море . Според версията на ФСБ към 420 закотвени мини, сложени от Украйна на методите към пристанищата Одеса, Очаков, Черноморск и Южни , са паднали от котвите си заради стихия и в този момент се носят свободно в западната част на Черно море.

От съветското министерство подчертаха, че съгласно Конвенцията за слагане на подводни, автоматизирано детониращи контактни мини е неразрешено да се слагането по този метод на закотвени, автоматизирано детониращи контактни мини, е неразрешено.

В същото време основният редактор на портала BlackSeaNews и съосновател на Украинския институт за стратегически проучвания в Черно море Андрий Клименко написа във Фейсбук, че мините са сложени от съветската страна.
 Нова офанзива по леговище в Мариупол?
Нова офанзива по леговище в Мариупол?

Местните управляващи оповестяват за цивилни хора под развалините
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР