Началото на новата година ще ви дари с много мъдрост.

...
Началото на новата година ще ви дари с много мъдрост.
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за Телец за 2020 година

Началото на новата година ще ви подари с доста мъдрост. Вашите прозрения ще ви водят по правилния път. Януари ще бъде мощно начало за представителите на знака. Инвестирайте интензивно своята сила и хрумвания, с цел да заложите процеса на триумфа през цялата година. През февруари може да усетите известна отмалялост и това да понижи интензивността ви. Ще ви бъде мъчно да се справяте със отговорностите си, а те ще се струпат повече от нормално. Помислете по какъв начин да се разтоварите от действия, които не са единствено ваши отговорности, с цел да си освободите време, което да посветите само на вашите цели.
Началото на март няма да един от най-лесните интервали за вас, само че не губете вяра. В средата на месеца ориста ще е благосклонна към вас и натоварването ви ще се понижи доста. Това е време, в което от извънредно значение ще е креативният метод в работата ви и във всичко което вършиме. Пролетта ще ви възнагради богато за положените старания.
Април ще бъде вашият месец на любовта. Самостоятелните представители на знака ще имат доста благоприятни условия за срещи сантиментални прекарвания. Това е време за пътешестване, нови познанства и ободряване на живота и връзката. От 13 май до 25 юли Венера става ретроградна. Звездите предизвестяват да сте деликатни с приема на алкохол. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, включително и от нас от темперамент. Възможно е обръщането към остаряла обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
През юни е допустимо да си върнете остарял дълг. Това е положително време за довършването на остарели планове, които от дълго време чакат своя край. Юли ще бъде кондензиран с доста любовни прекарвания. Най-вероятно ще се върнат ваши забравени усеща. Преценете деликатно обстановката и си припомнете аргументите, довели до разлъка преди. Началото на август ще бъдете господари на Съдбата си. Тогава ще може да планирате времето си, както ви е прелестно и угодно. В края на месеца може да срещнете финансови компликации. Творческите персони измежду вас ще имат неповторимо ентусиазъм.
През септември изненадващо събитие може да наруши авансово начертаните ви проекти. Вашият бърз разум и адаптивност ще ви оказват помощ да се справите със обстановката. Вероятно ще получите помощ от човек, който има повече благоприятни условия от вас. Ще посрещнете октомври с нараснал тонус и витални сили. Това е месец, в който ще имате триумф във финансовата сфера. Със сигурност няма да ви липсва и обич чакат ви доста сантиментални моменти.
През ноември ще са ви нужни повече старания при реализирането на персоналните ви цели. Ще имате възприятието че всичко върви против Вас. Това може би е знак, че би трябвало да преосмислите целите си. Последният месец на годината ще ви подари с доста благополучие и заслужени победи. Насладете се на родовете на вашия труд и си поделете повече вълшебни моменти в празничния месец.
През 2020 година Меркурий ще бъде назадничав 3 пъти. През това време не започвайте нови планове, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за напредване, като кола. Периодите на назадничавост на Меркурий са следните:
- от 17 февруари до 10 март;
- от 18 юни до 12 юли;
- от 14 октомври до 3 ноември
Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този интервал не сключвайте брак. Можете да очаквате съществени разтърсвания и смяна в връзките, В това число и от нас от темперамент. Възможно е обръщането към Стара обич или дефинитивна разлъка с актуалната.
Марс ще бъде заградено 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е интервал на понижена интензивност. Трудно ще намирате сили елементарния за реализирането на намисленото. През това време бъдете деликатни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и разнообразни механизми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР