Началото на месеца ни посреща с влизането на Меркурий (планетата

...
Началото на месеца ни посреща с влизането на Меркурий (планетата
Коментари Харесай

Меркурий в Близнаци

Началото на месеца ни посреща с влизането на Меркурий (планетата на комуникацията) в един от нейните зодиакални знаци – Близнаци. Това е една от най-благоприятните позиции на планетата, тъй като тя си е на престол, а с други думи казано – “вкъщи ”. Следователно нейното въздействие се ускорява още повече. Тя дава отговор за изразяването на мислите ни, мозъка, общуването, информацията и търговията.През този интервал изключително при хората със зодия и асцендент Близнаци тези неща ще са изключително засилени. При някои хора ще се отприщят нови идеи; в културния и публичния живот може да има някакви промени, безредици или промени. Нови сполучливи модели техника може да излязат на пазара и да привлекат вниманието на потребителите. В книжарския бизнес също може да се следи повече търсене, тъй като всички ще са жадни за нови познания. Както постоянно, някои хора ще одобряват по-сърдечно настъпилото раздвижване, а други може да се усещат леко отегчени или комплицирани от целия настъпил безпорядък.

Не изпускайте и идната ми публикация, “Ретрограден Меркурий ”. Именно в интервала на назадничавост на планетата нещата доста може да претърпят промени и да объркат някои проекти.

Мариета Георгиева

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР