Началото на годината бе доста бурно за Джо Роугън, защото

...
Началото на годината бе доста бурно за Джо Роугън, защото
Коментари Харесай

Подкрепя ли Джо Роугън Доналд Тръмп

Началото на годината бе много бурно за Джо Роугън , тъй като бе атакуван, че популяризира дезинформация по отношение на имунизациите за COVID-19.
 Нийл Йънг, Джо Роугън, имунизациите и решението на музиканта да изтегли частите си от Spotify
Музикантът, който се раздели със Spotify поради Джо Роугън

Нийл Йънг има ясна позиция

Въпреки буреносните няколко седмици, подкастът оцеля и Spotify реши, че няма потребност да го цензурира или пък да се отхвърля от него.

Като цяло Роугън постоянно е бил прочут с това, че не се свени да изрича мнението си, без значение дали то ще обиди някого. Затова и се стреми да кани разнородни по визии и ползи посетители.

В подкаста на Лекс Фридман Джо Роугън споделя, че е отказал на няколко пъти оферти да интервюира Доналд Тръмп . Комикът твърди, че не е измежду поддръжниците на Тръмп и не му симпатизира под каквато и да било форма.

Ето за какво всякога, когато е имал опцията някогашният президент да му гостува, той е отказвал. Мотивът му е, че не желае по този метод да му оказва помощ. Дори твърди, че Доналд Тръмп е екзистенциална опасност за демокрацията.

В течение на диалога обаче Фридман въпреки всичко допуска, че в бъдеще Тръмп може и да се окаже посетител в Joe Rogan Experience, тъй като Джо Роугън обича да дава естрада на другите отзиви. Както го е правил с редица учени и Кание Уест да вземем за пример.
 Джо Роугън, Spotify и за какъв брой милиона в действителност е била договорката им
За какъв брой милиона в действителност е договорката сред Джо Роугън и Spotify

Повече, двойно повече

Но Роугън е безапелационен, че това какво споделя Уест и какво прави няма да промени траекторията, по която страната се движи. Комикът също по този начин счита, че Тръмп ще се кандидатира за президент още веднъж през 2024 година А за Джо Байдън счита, че няма да бъде особена конкуренция, съдейки по нестабилните му обществени и медийни изяви, написа Entertainment Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР