Началото на април започва с мощна Нова Луна в Овен

...
Началото на април започва с мощна Нова Луна в Овен
Коментари Харесай

Новолунието в Овен ни зарежда с енергия и ни носи щастие

Началото на април стартира с мощна Нова Луна в Овен - на 1 април в 09.26ч. Новата Луна съставлява началото на нов лунен цикъл. От духовна позиция силата е фокусирана върху "зануляване " на разсъдък, душа и тяло. От астрологична позиция става дума за началото на нови планове, за образуването на нови взаимоотношения, оставяйки след себе си неща, които към този момент не ви употребяват, или ви закотвят излишно в предишното.



Това е първото новолуние на астрологичната нова година, тъй че силите му са изключително мощни. То приготвя сцената за идващите 11 новолуния, построява пътя за идващите типове сили, през които ще преминем. Новата Луна е в съвпад с Меркурий, в съразмерен аспект с Марс, планетата на деяние, само че и със Сатурн, планетата на усилената работа.

Новата Луна в символ, представител на стихията на огъня отваря удобни благоприятни условия, с цел да стартира живота от нулата, с нови житейски цели. Слънцето в Овен дава жизнеутвърждаваща сила, укрепва волята и решителността у хората, мощните качества.

Всички компликации, пред които ще би трябвало да се изправите през първите две седмици след новолунието, ще бъдат катализатор за градивни трансформации.

Започва изчистването на пространството за нов живот. Предоставят се нови запаси и благоприятни условия за построяването на солидна основа за напред. Не се опитвайте да намерите разумно пояснение за протичащото се, тъй като няма.

Просто се доверете на Вселената, не се колебайте да започнете това, което сте възнамерявали - ще съумеете, ще можете да излезете от порочния кръг от проблеми и да започнете нов благополучен живот.



Април се афишира с нова прохлада и се открива нежно, до момента в който измете "извън вратата " нашите илюзии. Всеки ще усети този пролетен вятър, който предлага опция освен да помислим какво желаеме да вършим с живота си, само че и да използван на процедура дейностите си.

Древните тибетски астролози поучават да се въздържате от рязане на коса в новолуние. Те вярвали, че прическа, направена в деня на новолунието редуцира живота на човек.

Подходящо време за започване на лунна диета. Еднодневното недояждане (от часът на новолунието и идващите 24 часа) в същото време е отлична превантивна мярка, защото нездравословните субстанции се извеждат добре от тялото, предотвратяват някои болести. На този ден организмът се почиства изключително дейно.

Новолунието е добър ден да се сбогувате със старите привички.

Има вярване, че в случай че се поклоните на новолунието, можете да получите подарък в границите на лунния месец.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР