Началото на 2022 г. до Организация за закрила на българските

...
Началото на 2022 г. до Организация за закрила на българските
Коментари Харесай

Асфалтираха част от пътя в Дебелт

Началото на 2022 година до „ Организация за протекция на българските жители “ /ОЗБГ/ е изпратен в село Дебелт. Въпросният път е от село Дебелт до затворническото общежитие „ Дебелт “ /ЗО „ Дебелт “/, а положението му е окаяно. Огромни дупки и неравности вършат прекосяването по него рисково за всевъзможни транспортни средства, създавайки причина за пътнотранспортно произшествие.

От ОЗБГ насочваме предложение до АПИ и Община Средец пътят да бъде ремонтиран. Идеята ни е не е да се прави замяна на цялата пътна настилка, а е задоволително да бъдат асфалтирани дупките, както и да бъдат отстранени неравностите.

АПИ ни дадоха отговор, че пътят не е техен и нямат отношение към проблема. От на тях, а по-късно ще се заемат с ремонта му, като си има избрани законови процедури, за които е належащо софтуерно време.

18 месеца по-късно откриваме, че част от пътя е асфалтиран . Поинтересувахме се за какво единствено част от него е оправена и разбрахме, че не е асфалтиран от Община Средец, а от частна компания.

Вярваме, че в обозримо бъдеще Община Средец ще оправи и другата част от пътя и то преди да има съдбовен случай, тъй като по този път всекидневно минават леки коли и камиони, и е от значително значение освен за село Дебелт, само че и за общината.

От ОЗБГ сервира откровени благодарности на компанията, която асфалтира част от пътя и го направи безпроблемен за прекосяване.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР