Началникът на вътрешното разузнаване и главният прокурор на Украйна са

...
Началникът на вътрешното разузнаване и главният прокурор на Украйна са
Коментари Харесай

Украйна създава комисия за контрол по използването на оръжията, предоставени от съюзници на Киев


Началникът на вътрешното разузнаване и основният прокурор на Украйна са освободени след гласоподаване в Народното събрание. Това става два дни откакто президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога ги в профил от служба поради неуспехите им в битката с съветския шпионаж, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6407
Уволнението на Иван Баканов от Службата за сигурност на Украйна (ССУ) беше утвърдено с огромно мозинство. По-късно Зеленски разгласи, че е уволнил още един от заместник-ръководителите на Службата. Във вечерното си видеообръщение украинският президент заяви, че е назначил петима нови районни шефове. 

Зеленски разгласи, че е уволнил още един от заместник-ръководителите на Службата. Във вечерното си видеообръщение украинският президент заяви, че е назначил петима нови районни шефове. 

Зеленски сподели още, че в Парламента ще бъде основана специфична комисия за надзор по потреблението на оръжията, предоставени от съдружниците на Киев. В нея ще влизат представители на всички парламентарни сили. 

" Искам да посочи, че няма и не може да има каквото и да е подозрение за искания към страната ни по тази тематика. Партньорите ни са напълно осведомени за метода, по който използваме предоставеното въоръжение. Създаваме комисията, с цел да сложим завършек на операциите на съветските пропагандатори и на техните помагачи в Украйна ".

Първата дама на Украйна Олена Зеленска ще направи през днешния ден изявление пред американския Конгрес. Тя беше посрещната в Белия дом с букет цветя от президента Джо Байдън и с прегръдка от брачната половинка му Джил Байдън. Зеленска е на посещаване в Съединени американски щати в търсене на спомагателна поддръжка и филантропична помощ за Украйна, добавя Българска телеграфна агенция. 

От Киев брачният партньор ѝ - Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, съобщи, че изявлението ѝ пред Конгреса ще е значимо и той " мощно има вяра ", че " ще бъде чуто от хората, които дават отговор за вземането на решенията във Съединени американски щати ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР